iStor MailArchive

Storitev dolgoročnega arhiviranja elektronske pošte.
iStor MailArchive je celovita rešitev, ki varno in zanesljivo shrani vašo prejeto in poslano elektronsko pošto. Storitev omogoča organizacijam visoko varnost, enostaven dostop, hitro iskanje in stroškovno optimizacijo. 
Poslovne epošte se ne sme preprosto brisati. Arhiviranje epošte je pomembna, da se zagotovi obstoj informacij, ki jih epošta vsebuje in običajno niso nikjer drugje.

iStor MailArchive

Seznam funkcionalnosti in prednosti je dolg zato navajamo samo nekaj najpomembnejših.
Šifrirano, nedotakljivo shranjevanje. Kljub temu da smo odgovorni za hrambo vaših podatkov in vzdrževanje vašega arhiva, nimamo neposrednega dostopa do vsebine. Vaši podatki v arhivu so šifrirani in vsak dostop do njih se samodejno zabeleži.
Prilagodljiva in nadgradljiva rešitev z sprejemljivo in predvidljivo ceno.
Brez investicije v strojno in programsko opremo. Brez stroškov vzdrževanja.
Popolna neodvisnost
iStor MailArchive ni enosmerna rešitev. Vse podatke lahko namreč izvozite in prenesete nazaj v svoje podjetje kadar koli želite.
Licencirano na število uporabnikov
Izboljšane performanse
Arhiviranje se izvaja vzporedno s prejemom oziroma pošiljanjem, kar zmanjšuje možnost izgube podatkov in manipulacije.
Neomejena zgodovina. Vsako posamezno sporočilo bomo hranili dokler boste tako želeli.
Enostavno za namestitev in uporabo. Ni stroškov z dodatno programsko ali strojno opremo.
Podpora za številne poštne strežnike in formate
Več kot 80% epošte vsebuje intelektualno lastnino in ostale kritične poslovne informacije. 
Bolj kot kdajkoli prej je pomembno, da ohranimo in zaščitimo informacije, ki so shranjene v epošti.

Varnostno kopiranje epoštnega strežnika ali Arhiviranje epošte?

Glavni namen varnostne kopije je hitra obnovitve sistemov v primeru okvare ali druge situacije, kjer pride do izgube podatkov. So pa varnostne kopije epoštnih strežnikov vedno bolj zahtevne, predvsem se zaradi velike količine podatkov izvajajo dolgo in so drage. To pa pomeni, da se ne izvajajo dovolj pogosto in v primeru okvare vedno pride do izgube zadnjih nekaj ur ali dni podatkov. Poleg tega se varnostne kopije hranijo za krajše obdobje in so v obliki, ki ne omogoča takojšnjega dostopa do same vsebine.

Namen arhiviranje epošte pa je dolgoročno hranjenje informacij, torej vsebine epošte, ki običajno ni shranjena nikjer drugje.  Arhiv vsebino shrani v obliki, ki omogoča takojšnje iskanje in pregled. Poleg varnostnega shranjevanja podatkov predstavlja arhiviranje epošte eno najpomembnejših opravil, ki zagotavljajo politiko neprekinjenega poslovanja (Business Continuity Policy).

Zmanjšajte stroške in porabo časa.

Arhiviranje epošte omogoča zmanjševanje stroškov na več področjih. S prenosom epošte iz epoštnega strežnika v arhiv sprostite prostor in zmanjšate potrebo po sistemskih virih. Nič več sporočil o polnih poštnih predalih.

Brezplačno testiranje

iStor MailArchive lahko brezplačno preizkusite. Tako se boste na najboljši način prepričali o ustreznosti rešitve za vaše okolje. 
Zanima me testiranje

Odvisnost od informacij je vse večja.

Arhiviranje Epošte je postalo kritičen element vsake ogranizacije z namenom ohraniti konsistenco in skladnost z uredbami. Poleg tega ponuja arhiviranje Epošte tudi številne tehnične in finanče prednosti.
iStor logo
iStor je ponudnik storitev varnostnega shranjevanja in arhiviranja podatkov.
Kontakt
+386 (0)59 74 11 50
info@istor.si
© 2021 iStor d.o.o.
Politika zasebnosti
Spoštujemo vašo zasebnost zato na naši spletni strani ne uporabljamo piškotkov in vam ne sledimo. Podrobnosti si preberite v naši
Politiki zasebnosti.