Politika zasebnosti

Spoštovanje zasebnosti posameznikov, vključno z varovanjem osebnih podatkov, je za nas bistvenega pomena. Zavezani smo k varovanju podatkov ter zagotavljanju varnosti in zaupnosti.

V iStor d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in varstvo vaših osebnih podatke. V skladu s predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR Uredba (EU) 2016/679) se zavezujemo, da izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je navedeno spodaj v nadaljevanju tega dokumenta.

Lastnik in upravljavec spletne strani www.istor.si je družba ISTOR d.o.o., Gospodinjska ulica 8, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju upravljalec, iStor, mi, nas, naš, naše).

Obiskovalec ali uporabnik spletne strani www.istor.si je vsaka pravna ali fizična oseba (v nadaljevanju uporabnik, vi, vas, vaš, vaše), ki uporablja oziroma obišče spletno stran www.istor.si.

Z uporabo spletnega mesta www.istor.si, uporabnik potrjuje, da se strinja s Politiko zasebnosti.

Katere podatke zbiramo in s kakšnim namenom

Družba iStor d.o.o. zbira in obdeluje osebne podatkov posameznikov za nemene komunikacije in pošiljanja e-novic, obvestil, informacij in možnosti sodelovanja. S prijavo na iStor-ove novice ali z izpolnitvijo kontaktnega obrazca, v sistem vnesete svoje ime in priimek, ime podjetja, epoštni naslov in telefon, to so predvsem podatki, ki nam omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo.

Varstvo osebnih podatkov

Družba iStor d.o.o. za zagotavljanje varovanja osebnih podatkov izvaja fizične, tehnične, logične in organizacijske postopke in ukrepe, na podlagi sprejetih internih aktov na področju varovanja informacij tako, da se:

  • varuje aplikativna programska oprema, s katero se obdelujejo osebni podatki;
  • preprečuje nepooblaščen dostop do osebnih podatkov pri njihovem prenosu, vključno s prenosom po telekomunikacijskih sredstvih in omrežjih;
  • zagotavlja učinkovit način arhiviranja, uničenja, izbrisa ali anonimizacije osebnih podatkov;
  • varujejo prostori, oprema in sistemska programska oprema.

V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Rok hrambe podatkov

Osebni podatki posameznika, se obdelujejo in hranijo do preklica privolitve oziroma dokler obstaja namen za katere so bili prvotno zbrani. V primeru preklica privolitve bomo v 15 (petnajstih) dneh ustrezno preprečili uporabo vaših osebnih podatkov in vas o tem obvestili.

Osebni podatki, ki nam jih posredujete v prijavi za zaposlitev se hranijo za obdobje 12 mesecev, oziroma dlje v primeru, da za vas še vedno iščemo delovno mesto.

Piškotki

Spoštujemo vašo zasebnost zato na naši spletni strani ne uporabljamo piškotkov in vam ne sledimo.
Uporabljamo zgolj osnovno analitiko, ki beleži naslednje informacije:

  • število obiskov posamezne spletne strani;
  • država iz katere prihaja obiskovalec;
  • vrsta operacijskega sistema;
  • vrsta brskalnika;
  • resolucija zaslona.

Omenjene informacije nam pomagajo pri optimizaciji spletnih strani.

Uporabljamo odprtokodni analitični program Plausible, ki je nameščen na naših strežnikih tako, da nobena informacija ni posredovana tretjim osebam.
Več o Plausible si lahko preberete na https://plausible.io

Kontakt

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko zasebnosti in varovanja osebnih podatkov v družbi iStor d.o.o., nas prosimo kontaktirajte.

Spremembe in veljavnost

Družba iStor d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe Politike varstva zasebnosti.

 

Zadnje spremembe: 04.03.2021

iStor logo
iStor je ponudnik storitev varnostnega shranjevanja in arhiviranja podatkov.
Kontakt
+386 (0)59 74 11 50
info@istor.si
© 2021 iStor d.o.o.
Politika zasebnosti
Spoštujemo vašo zasebnost zato na naši spletni strani ne uporabljamo piškotkov in vam ne sledimo. Podrobnosti si preberite v naši
Politiki zasebnosti.